Nieuws

We hebben een vacature voor een allround medewerker

05-11-2018

We hebben een vacature voor een allround medewerker (m/v, 40 uur p/w)!
 
Ben jij op zoek naar een afwisselende baan en lijkt het jou wel wat om in de dynamische wereld van kunstgras te werken? Dan zoeken wij jou!
 
Wat ga je doen?
 
In deze functie werk je mee aan verschillende projecten zoals de aanleg van tuinen, sportvelden, terreinen rondom instellingen, playcourts en indoorhallen. Dit is met name in Nederland, maar kan ook in het buitenland zijn. Zowel het formaat als de moeilijkheidsgraad van de projecten zijn heel divers. 
Je werkt zowel zelfstandig als in teamverband. Het werk is heel afwisselend, veelal buiten en je komt in een klein maar gezellig team terecht.
 
Wat heb jij te bieden?
 
• Je hebt een afgerond MBO(+) opleiding
• Je hebt ervaring bij de aanleg van grond- en straatwerk, hoveniers vak of binnen de kunstgrasbranche heeft de voorkeur
• Ervaring met trekkers/shovels/heftrucks is gewenst
• Je bent sociaal vaardig, zorgvuldig, assertief, stressbestendig, oplossingsgericht en beschikt over een flinke dosis humor 
• Je bent flexibel en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit
• Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en durft beslissingen te nemen. 
• Je bent in het bezit van rijbewijs BE
 
Spreekt jouw dit aan en ben jij per direct beschikbaar? 
Mail dan jouw CV en motivatie naar info@rolugro.nl t.a.v. Rob Oude Luttikhuis of bel naar 0544-468159. 

Indoor Speedsoccer Courts 30 x 15 meter, drie stuks te koop

02-11-2018

Rolugro biedt drie stuks Indoor Speedsoccer Courts van 30 x 15 meter inclusief netten en doelen te koop aan. De Courts zijn te koop per stuk of drie stuks in één koop.
De Courts zijn in goede staat en kunnen naar de wensen van de koper aangepast worden; lengte, breedte en afmetingen doelen. We leveren deze Courts inclusief montage en eventueel leveren en installeren we kunstgras voor deze courts. Meer informatie via 0544-468159 of via info@rolugro.nl.

De velden zijn geschikt voor 5 tegen 5 voetbalwedstrijden. De bal blijft altijd in het spel door de boarding en door de netten boven de boarding en de daknetten. Wisselen van spelers kan snel door de geïntegreerde deuren in de doelen. Deze deuren in de doelen zijn de toegang naar het Speedsoccer Court. Het Speedsoccer Court is geschikt voor sport- en recreatiecentra.

Foto ter illustratie