Uw totaalpartner voor kunstgras in de Achterhoek

Heeft u interesse in een multifunctioneel sportveld of speelveld? Wilt u als vereniging of gemeente een kunstgras sportveld aanleggen? Bent u op zoek naar de juiste onderhoudsmachine voor uw kunstgras? Wilt u kunstgras laten leggen in uw tuin of op uw balkon? Dan bent u bij ons aan het juist adres.

Kunstgras leggen in de tuin
Een altijd groen gazon, een prachtige plek voor uw spelende kinderen en een onderhoudsarme tuin. Dat zijn een paar voordelen van kunstgras. Wij voorzien u graag van een persoonlijk advies over de mogelijkheden van kunstgras leggen in de tuin of op het balkon.

Kunstgras sport- of speelveld
Op ieder gewenst moment van het jaar kunnen sporten of spelen op uw sport- of speelveld, dat is wat kunstgras u kan bieden. Een goede voorbereiding is daarbij het halve werk. Of het nu gaat om het klaarmaken van de ondergrond van de kunstgrasmat, het leggen van drainage of het aanbrengen van valdemping onder het kunstgras sport- of speelveld. Wij zorgen voor een professionele uitvoering van al deze werkzaamheden, van A tot Z. Kwaliteit staat hierbij voor op.

Kunstgras onderhoud
Om zo lang mogelijk plezier te hebben van het kunstgras, is kunstgras onderhoud van groot belang. Kunstgras is niet onderhoudsvrij maar onderhoudsarm. Vanuit de dagelijkse praktijk zijn onze machines met veel aandacht ontwikkeld.

Neemt u vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of bel ons direct op 0544-468159.

Bedrijfspand Rolugro