Slagplanken

Op zoek naar slagplanken rondom uw hockeyveld, rondom een speelveld of als bloembakken? Wij leveren duurzame slagplanken, welke gemaakt zijn van 100% gerecyclede kunststoffen. Ze hebben een robuuste en natuurlijke uitstraling.

Kunststof kantplank
De kunststof slagplank zorgt voor de ultieme afwerking rondom het veld.

Bevestiging
De slagplanken worden aan de bovenkant met elkaar verbonden met een zogenaamde veer/groef verbinding. Op de palen worden de planken gemonteerd doormiddel van een speciaal ontwikkelde bevestigingsbeugel of middels beugels rond 60/89.

Kleuren en versterking
De slagplank is verkrijgbaar in de kleuren grijs, bruin en op aanvraag zwart. Voor de kleur zwart geldt een minimale afname. De slagplanken kunnen worden uitgevoerd met een extra staalversterking.

Levensduur
Door de opbouw van deze kantplanken, in combinatie met speciale bevestigingsbeugels, is deze boarding niet alleen vandaalbestendig maar ook geluidsarm. De kunststof planken (zonder staalversterking) hebben een levensduur van ruim minimaal 20 jaar.

Voordelen kunststof kantplanken
Door de veer en groef verbinding krijg je een zeer strak resultaat langs het veld. De planken splinteren niet en zijn eenvoudig op maat te zagen. De standaard lengte is 2500mm met een hoogte van 200mm.