Bristly Power 3.2

Op zoek naar een grote onderhoudsmachine voor kunstgras sportvelden? De Bristly Power is een sleepbezem met een werkbreedte van 320 cm, wat de machine uitermate geschikt maakt voor de grotere kunstgras sportvelden. Voert u onderhoud uit op meerdere sportenvelden? Ook dan is dit de onderhoudsmachine die u zoekt.

Ideale werkbreedte
Door de werkbreedte van 320cm, is het uitvoeren van het onderhoud een fluitje van een cent. De zijkanten zijn opklapbaar, waardoor de trekker met machine door een poort van 2mtr breed kan.

Gebruik Bristly Power
Met de Bristly Power kunnen de zijkanten en hoeken goed bereikt worden, door de positionering van de borstels. De borstel zijn ruim bezet waardoor de borstel niet snel zal "dicht-lopen" met infill materiaal (rubber/kurk). De machine is gebruiksvriendelijk en de machine is eenvoudig aan de trekker te koppelen. De speciale "pallet-ogen" maken het erg gemakkelijk om de machine met een heftruck of shovel met palletvork te verplaatsen. De machine voldoet aan de CE normering van de huidige machinerichtlijnen.

De Bristly Power wordt bevestigd in de 3-puntshefinrichting van de trekker.

Snelwisselsysteem
De Bristly Power is standaard voorzien van borstels. Naast deze borstels kan de Bristly Power ook uitgevoerd worden met een decompacteerunit, doormiddel van een snelwisselsysteem. Dit houdt in dat de drie borstels frames gewisseld kunnen worden met drie decompacteer frames. U voert dus met één machine twee bewerkingen uit. Hoe eenvoudig kan het zijn!

Extra opties
Daarnaast kan de machine nog voorzien worden van verlichting, in hoogte verstelbare wielen, hydraulisch systeem en een bladblazer.

Technische specificaties Power
Afmeting         : 320cm*100cm
Gewicht          : +/- 350kg
Incl. ieder gewenst borsteltype
PK’s nodig      : min. 20pk