Aanleg kunstgras

Wilt u het kunstgras zelf leggen of laten leggen? Alles is bij ons mogelijk. Vraag vrijblijvend een offerte aan en maak van uit daar de keuze.

Kunstgras leggen
Kunstgras is prima zelf te leggen, maar uiteraard nemen wij dat ook graag voor u uit handen. Wij hebben daarvoor het juiste gereedschap en al het nodige materiaal in huis. Wij voeren dit met veel precisie uit en zorgen er voor dat u heerlijk kunt genieten van een mooi stukje groen.


Advies op maat
Tijdens een persoonlijk gesprek geven wij advies over de te gebruiken ondergrond en het meest geschikte kunstgras. Naar aanleiding van uw uitleg, tekeningen en wensen, komen we samen tot een plan van aanpak. Aan de hand daarvan stellen wij eerst een vrijblijvende offerte voor u samen.

Juiste maten
Wanneer nodig komen wij bij u langs om te kijken hoeveel kunstgras u nodig heeft. Maar dit kunt u uiteraard ook zelf doen. U vindt hieronder een tweetal ontwerpen van een tuin, met verschillende vormen en afmetingen van het gazon. Belangrijk is hier, ongeacht de grootte of de vorm van uw gazon, rekening te houden met de vezelrichting van het gras. Dit betekent dat, bij het installeren van meerdere stukken kunstgras, het kunstgras altijd in dezelfde richting gelegd moet worden.

Wij adviseren om een tekening met maten mee te nemen tijdens een advies op maat gesprek!


Leginstructie
Gaat u zelf aan de slag? Vraagt u bij ons dan om een leg instructie.

Producten bij aanleg
Voor de aanleg van kunstgras heeft u aantal producten nodig. Zoals lijm, lijmdrager, stanleymes, instrooizand, aquaflow (of foam), een infiller en eventueel borstelmachine. Al deze producten kunt u bij ons aanschaffen of lenen.