Veel voorkomende vragen

Hoe verwijder ik vogelpoep van het kunstgras?
Vogelpoep moet u zelf verwijderen van het kunstgras of laat na verloop van tijd zelf los. Het verteert echter niet.  U kunt het er eenvoudig met wat water af krijgen.

Is kunstgras geschikt voor huisdieren?
Spelende honden op het kunstgras is geen probleem mits het kunstgras goed is vastgelegd tussen de bestrating.  Uiteraard kan graven in het kunstgras beschadiging geven. Mocht uw huisdier per ongeluk op het kunstgras plassen, dan zal dat niet verkleuren. Bij droge weersomstandigheden raden wij wel aan om dit na te spoelen met water.

Kunstgras en winterse omstandigheden
Winterse omstandigheden zijn geen enkel probleem voor kunstgras. U kunt gewoon op het kunstgras lopen. Eventueel kunt u sneeuw verwijderen met een plastic sneeuwschuif.

Kan kunstgras smelten of in brand vliegen?
Het is niet aan te raden om te barbecueën, een vuurkorf aan te steken in de buurt van het kunstgras of er een sigarettenpeuk op te gooien. Vuur en hete voorwerpen zullen het kunstgras doen smelten en er zal een brandvlek ontstaan. Mocht er een grote beschadiging ontstaan, dan kunt u dit laten repareren door ons.

Zit er garantie op het kunstgras?
Wij werken met een product dat vervaardigd wordt in Aalten. Het is een hoogwaardig product en op het verkleuren geven wij een garantie van 7 jaar.

Heeft u een vraag welke er niet bij staat? Mail ons dan via info@rolugro.nl of bel ons direct op 0544-468159