Rolugro

Categorieën

Bristly Power 3.2

Bristly Power 2.0

Bristly Regular 2.0

Bristly Compact

Bristly Junior

Bristly Mini

Bristly Leaf Picker

Auxiliary Brush

Bladblazer vento silent

Roterende Borstel – Bristly Front Brush

Infillkarren 50L & 150L

Onderhoud kunstgras

Heeft u de beschikking over een kunstgrasveld? En wilt u hier zolang mogelijk plezier van beleven? Dan is kunstgras onderhoud onvermijdelijk. Een kunstgras sportveld is niet onderhoudsvrij maar onderhoudsarm.

Kunstgrasonderhoudsmachines vanuit de praktijk ontwikkeld
Onderhoud van kunstgras is behoud van kwaliteit en duurzaamheid. Door goed en consequent onderhoud te plegen, blijft de kwaliteit behouden. Onze machines onderscheiden zich van andere machines door het gemak, de gebruiksvriendelijkheid, toepasbaarheid en de kwaliteit. De machines zijn ontwikkeld vanuit de praktijk en worden desgewenst aan uw wensen aangepast. Goed kunstgras onderhoud met de juist afgestelde machine:

  • Zorgt voor behoud van kwaliteit en verlengt hierdoor de levensduur van de kunstgrasmat
  • Zorgt voor het behoud van de sporttechnische eigenschappen
  • Zorgt voor een parade paardje voor de vereniging


Verkeerd gebruik machines

Verkeerd gebruik van machines kan leiden tot beschadiging van het veld en dat heeft consequenties voor de levensduur en de garantie. Wij kunnen u uitgebreid informeren over de verschillende manieren van onderhoud.

Specialistisch onderhoud kunstgras
Het wekelijkse onderhoud kunt u prima zelf uitvoeren met een juiste trekker en machine. Het periodieke onderhoud kunnen wij voor u verzorgen. Wij zorgen er dan voor dat uw veld weer in optimale conditie is en aan alle eisen voldoet.