De totaalpartner voor kunstgras in de Achterhoek

Door onze jarenlange ervaring met kunstgras zijn wij de ideale totaalpartner voor het aanleggen en onderhouden van kunstgrasvelden. Naast de aanleg en onderhoud leveren wij ook speciaal ontworpen onderhoudsmachines voor kunstgrasvelden.

190718_1920x1080-02

Historie

Rolugro is opgericht in 2006 door Rob Oude Luttikhuis, toen was het bedrijf voornamelijk gericht op het maken van onderhoudsmachines voor kunstgras sportvelden. In 2010 is het roer om gegaan en is er naast alleen het maken en ontwerpen van de onderhoudsmachines ook een extra focus bijgekomen, het aanleggen van kunstgras. Omdat Rob hier in het verleden al veel ervaringen mee had is dit plan doorgezet en verder ontwikkeld. Vanaf 2010 is Rolugro gespecialiseerd in de aanleg van kunstgras voetbalvelden, tennisbanen, golf banen, multiplaycourts en niet te vergeten tuinen! In de afgelopen 10 jaar heeft Rolugro zich hier dan ook flink mee op de kaart gezet en is tegenwoordig werkzaam in heel Europa! Momenteel staat Rolugro nog op het punt om er een extra focus bij te krijgen en zich te specialiseren in het opnemen & recyclen van kunstgras.

Dit is wat we doen

Waar staat Rolugro voor

Rolugro is een bedrijf gesticht en gevestigd in Groenlo. Momenteel is Rolugro uitgegroeid tot een niet te missen bedrijf in de kunstgrasbranche. Dit dus door onder andere de zelf ontwikkelde kunstgras onderhoudsmachine en de specialistische manier waarop Rolugro kunstgras installeert.

Door de grote omvang van het wagen- en machinepark is Rolugro in te zetten voor veel werkzaamheden. Zo kunnen wij ook de complete renovatie van uw tuin verzorgen.

Ons team

Het team van Rolugro bestaat uit enthousiaste, gedreven en vakbekwame mensen van jong tot oud. Al sinds 2010 zijn er veel kunstgras projecten succesvol afgerond wat betreft de onderhoud en aanleg hiervan. Bij Rolugro staat dan ook het begrip ‘de klant is koning’ centraal! Ons team is dan ook pas tevreden wanneer de klant dat is en lopen daar graag een stapje extra voor.

Rolugro staat voor teamwork, betrokkenheid en kwaliteit.

Bij Rolugro staat kwaliteit hoog in het vaandel wat gerealiseerd wordt door een goede samenwerking en betrokkenheid binnen ons team maar ook zeker naar de klant toe. Wij geloven erin dat de beste teamprestatie geleverd wordt door samen te werken naar één doel.

 

Team Rolugro

Werkzaam in heel Europa

Rolugro is ook in staat om projecten tot een succes te leiden internationaal. Voornamelijk vindt dit plaats in Nederland, Duitsland en de Benelux. Bij interesse neem contact met ons op.

Vacatures

Wil jij graag werken aan mooie opdrachten met een hecht team? Bekijk onze vacatures of stuur een open sollicitatie.